Vidar Busk til Kraftfestivalen

Bubble_Of_Troubble_Diner_96ppi_WEB-1

Det fremgår av en pressemelding som Ronny Bergersen har sendt ut på vegne av Kraftfestivalen.

– Vidar Busk er en institusjon i norsk bluesmiljø og et helt naturlig navn på plakaten for Kraftfestivalen i 2014. Vi prøver å finne plass til gode bluesnavn på plakaten hvert eneste år og Vidar Busk & His Bubble of Trouble føyer seg inn i rekken av store navn som vi har hatt besøk av de senere årene. Vi er helt sikre på at Vidar Busk & His Bubble of Trouble vil fungere som en glimrende oppvarming» til festivalhelgen, sier Bergersen.

15 år siden første Kraft-konsert
– Sommerens konsert blir Vidar Busks første konsert på Kraftfestivalen siden 1999 og hans første i Indre Østfold med prosjektet Vidar Busk & His Bubble of Trouble noensinne, fremholder han. Konserten finner sted på Kraftfestivalens intimscene i Bakgården. Dette mener Bergersen er en scene som har vist seg å passe utmerket til blues. – Vidar Busk startet sin karriere i USA som 15 åring i bandet til bluesartisten Rock Bottom. Han turnerte Amerika i flere år, før han returnerte til Norge i 1990, opplyser han videre.

Lokal oppvarming
Indre Østfold-bandet Skiptvet Blues Band er booket inn som oppvarming den aktuelle kvelden. – Skiptvet Blues Band låter helt kule og har mange fans i distriktet og jeg er helt sikker på at de vil gjøre sitt til at det blir rift om de kun 175 billettene som legges ut for salg sier Ronny Bergersen. Vidar Busk & His Bubble of Trouble kom på banen i midten av 2010. Bandet er Vidars hyllest til den amerikanske gitarmusikken som herjet verden på midten av forrige århundre, opplyser han. Foruten Vidar Busk består bandet av Ole Evensen (kontrabass), Alexander Pettersen (trommer).